Karin Bloemen langs bij Jennifer Hoev

Gepubliceerd op 9 oktober 2018 om 14:46

Karin Bloemen langs bij Jennifer Hoeve

Cabaretière Karin Bloemen, Nederlands bekendste Diva is bekend om haar extravagante jurken en haardrachten. Zo droeg zij in het verleden heel lang dreads. Tegenwoordig draagt karin Bloemen haar haren in een prachtig vol kapsel. Wij maakten 2 lacewigs op maat voor haar.

Super lieve vrouw, ik ken alles van haar, omdat mijn moeder mega fan van haar is

Hier zie je de twee Lacewigs die wij op maat voor karin Bloemen hebben gemaakt

De persfoto van Karin Bloemen van haar laatste show "Souvenir" met onze Lacewig

Onze Top styliste Melissa heeft haar pruik prachtig in model gesneden


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Robine Hekking
3 jaar geleden

Hallo Jennifer,

Ik heb erg fijn haar en draag nu een weave. Toch vind ik het resultaat nog niet helemaal geweldig, omdat de zijkant van mijn haar best fijn is en de uiteinden zijn sprieterig. Mijn kapper vertelde over jou en ik zou graag eens een keer langs komen om te kijken of de V part wat voor mij zou kunnen zijn.

Een weave zit vast, daar voel ik mij wel prettig bij. Zit de V part ook zo vast als een weave?

Ik hoor graag of ik een keer langs mag komen. Om te kijken of jij wat voor mij zou kunnen betekenen.

Groet,
Robine Hekking