Tanja Jess draagt JENNIFER HOEVE®'s V-Part s & de V-Part XL

Gepubliceerd op 10 augustus 2017 om 14:57

Tanja Jess varieert met de V-Part's van JENNIFER HOEVE®

In 2000, na haar vertrek uit GTST begon Tanja naast het acteren ook een carrière als presentatrice. Ze presenteerde een jaar lang het filmprogramma van Canal+ en in 2005-2006 presenteerde zij diverse programma's voor omroep Veronica. Vanaf 2013 presenteert ze, samen met Winston Post en Beertje van Beers, het tv programma 'Altijd Jong' bij RTL 4. In de periode 2008 - 2010 speelt ze de hoofdrol in de regiosoap Wolfseinde van Omroep Brabant. In 2010 werd de eerste reeks van de AVRO serie Bloedverwanten uitgezonden waarin Tanja de rol van Fien Zwager speelt.

Hier draagt Tanja onze V-Part XL

Tanja heeft meerdere V-Part's op maat gemaakt. Hier draagt ze de korte V-Part s. 

Inmiddels is Tanja meer een huisvriendin van ons geworden. Super lief, ik heb een presentatie gehouden voor de ANKO. Ik ben daar bestuurslid en tijdens een haarwerk event demonstreerde ik onze V-Parts. De V-Part s en de V-Part XL.

Omdat Tanja ze alletwee heeft, kwam zij mee om model te zitten. Heel handig, zij nam direct de presentatie over. Zij als ervaringsdeskundige weet natuurlijk als geen ander te vertellen hoe fijn de haarstukken zijn.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.