Samantha van der Plas (aka Barbie) draagt haarstukken van JENNIFER HOEVE® hair

Gepubliceerd op 7 oktober 2015 om 17:42

Samantha van der Plas (aka Barbie)

Rond 2013 leerde ik Samantha kennen. Zij kwam via Jamie Faber in contact met mij om haar haren mooier te maken. Samantha had haar eigen haar helemaal verprutst. Door de vele ontkleuringen en daarnaast nog losse wax extensions, was er niet veel meer van haar eigen haar over. Ik was meteen eerlijk, haar eigen haar was er zo slecht aan toe, dat een permanente oplossing in de vorm van een vaste weave of extension techniek niet meer zou kunnen. De overgang van haar eigen haar, zou nooit mooi weggewerkt kunnen worden. En nog veel belangrijker, haar eigen haar zou er nog slechter van worden. Ze was het met mij eens en ik besloot een mooi haarwerk voor haar te ontwerpen.

Een leuke lange samenwerking hebben we gehad, met veel ups en downs. Ik kwam vaak bij haar thuis om haar haren te doen, ik vloog ook een keer naar Spanje in de periode dat ze daar woonden. 

 

Ze heeft geposseerd tijdens een aantal fotoshoots. Samantha droeg meerdere haarstukken, van blond naar donker, van gemeleerd naar weer platina blond. 

 

Later stapte zij over naar de Lacewig. Vaak haalden wij het Shownieuws als ze weer voor een nieuwe look ging.


«   »