Nikki Tutorials draagt een JENNIFER HOEVE® hairpiece

Gepubliceerd op 14 april 2015 om 10:25

Nikki Tutorials draagt een JENNIFER HOEVE® hairpiece

Nadat Nikki zich als puber verdiepte in make-up, begon ze in juni 2008 met het uploaden van instructievideo's met verschillende technieken naar YouTubewaar ze inmiddels bijna 11,8 miljoen abonnees heeft en haar video's gezamenlijk meer dan 450 miljoen keer zijn bekeken. Ze is ook actief op Instagram (11 miljoen volgers).  Facebook (meer dan een miljoen 'likes') en Twitter (1.000.000 volgers)

Ze richt zich voornamelijk op een internationaal publiek en presenteert haar video's in het Engels. In 2015 was een van haar video's het begin van een social media-campagne onder de naam #ThePowerOfMakeup, waarin ze haar halve gezicht opmaakte om het verschil duidelijk te maken. Het half opmaken leidde tot veel reacties en werd nagevolgd, soms als verzet tegen negatieve maatschappelijke reacties en vooroordelen over het gebruik van make-up.

Ik ben zelf helemaal nooit zo op de hoogte van alle social media dingen en ik ken al helemaal nooit iemand. Via Josh en Jamie hoor ik dat Nikki hun haar zo mooi vind en zij verwijzen haar naar mij. 

Nikki verteld honderd uit over haar Youtube kanaal, en hoe ze het allemaal doet. Super intressant. Ze wil zelf graag wat voller en wat langer haar. De Hairpiece is een mooie oplossing. Nikki is er helemaal weg van en draagt hem in bijna al haar Youtube filmpjes.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

jojanneke zantinge
3 jaar geleden

Goedemiddag, ik ontdekte een klein foutje in de laatste zin, er staat haat ipv haar :) sorry! maar het viel me op toen ik het stukje las.