BANGS OR NOT !!!

Gepubliceerd op 28 mei 2019 om 12:42

BANGS OR NOT !!!We twijfelen allemaal weleens aan ons model. Dan zie je opeens weer een foto van iemand met een pony, en dan denk je JA!!! dat wil ik ook. Maar tegelijkertijd denk je dan ook, wat als het mij niet staat?? Wat als ik er spijt van krijg?? Maar ik heb over twee weken dat feestje, waar ik mijn haar weer zonder pony wil stylen . . .  Voor al die twijfelende mensen hebben we nu de clip-in-bangs

Hoe leuk is het niet om tóch de bangs te nemen, maar dat het niet permanent is. Zo "CHANGE je THE LOOKS" wanneer het jou uitkomt.

Natuurlijk ging onze fashionista Josh V jullie voor.

Josh met haar clip-in-Bangs

De losse Clip-in-bangs

Helemaal Happy

De lossen clip-in-bangs


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Marjon van dam
2 jaar geleden

Goedendag,

Zijn er ook andere kleuren verkrijgbaar?
Ik ven geintresseerd en wat zijn de kosten?

Mvg marjon,