5 Tips om een Lacewig te dragen

Gepubliceerd op 14 maart 2019 om 11:04

5 Tips om een Lacewig te dragenHelemaal van deze tijd, het dragen van Lacewigs. Wil je even iets anders, maar niet meteen je haar kort knippen, of kleuren, dan is een Lacewig een Top. Maar hoe draag je een Lacewig eigenlijk? 

 

Het dragen van een Lacewig heeft vele voordelen, met name dat je heel snel klaar bent met het klaar maken van je haar. Je kan haar nl al van te voren helemaal in model maken. Of je nu een bad hairday hebt of niet, in een paar klikken zet je je lacewig in een paar minuten op en zie je eruit als een superster.

TIP 1P 1

Als je zelf nog haar hebt en de kleur is hetzelfde, bevestig dan je Lacewig net achter je eigen haargrens. Dan kijk je toch altijd in je eigen natuurlijke haarlijn.

TIP 2

Is dit niet het geval, zorg dan dat de haarlijn niet heel recht loopt. Knip de Lacerand een beetje rommelig, niemand heeft van nature een rechte haargrens. 

TIP 3

Poeder wat make-up aan de binnenkant van je Lacewig, dan kleurt het netje al meer mee met je eigen huid.

TIP 4

Als je wilt dat je scheiding duidelijk zichtbaar is, en je daar ook "huidskleur" te zien krijgt, moet je werken met een Lacecap. Dit is een soort mutsje van huidskleurige panty. Vlecht je eigen haar strak in een een vlecht en steek dit vast. Plaats de Lacecap over je eigen haar en en plak dit langs de contouren vast met got2B gel. (de gele of zwarte serie) Droog het met een fohn en knip dan rommelig de rand weg. Ook dit verdoezel je weer iets met make-up. Hieroverheen plak je de Lacewig

TIP 5

Als de Lacewig vast zit aan de voorkant, klem de achterkant dan vast. Haal wat haartjes los langs de contouren en snij deze rommelig iets korter. Niet allemaal op dezelfde lengte. Plak deze  langs je gezicht vast met een beetje got2B lijm.

Uiteraard kun je bij ons in de salon ook eerst eens langskomen om te passen, wij hebben een speciale showroom en heel veel Lacewigs op voorraad. Daarnaast zijn wij al ruim 25 jaar gespecialiseerd in maatwerk, dus als het idee wat jij in je hoofd hebt er niet bij zit, ontwerpen wij jouw unieke Lacewig.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Coty
2 jaar geleden

Goedemorgen Jennifer. Ik ben al jaren klant bij Haarstudio Elke. Jou wel bekend heb ik begrepen. Mijn kruin wordt steeds dunner. Elke heeft er een foto van gemaakt en zou deze naar jou doorsturen. Ongetwijfeld heb jij voor mij een oplossing. Maar ik wil niet een enorme haardos, maar een kleine bescheiden aanvulling. Ik hoor graag van je. Vr gr Coty van der Stam. 06-55528471

Miriam Groenewegen
2 jaar geleden

Ben geïnteresseerd in een haar verlenging (tijdelijk) ivm mijn huwelijk . Zou graag langs komen voor informatie.
Groetjes Miriam.