Lees hieronder onze Tips

Check in de Blogs hieronder welke BNers bij ons in de salon waren

BANGS OR NOT !!!

We twijfelen allemaal weleens aan ons model. Dan zie je opeens weer een foto van iemand met een pony, en dan denk je JA!!! dat wil ik ook. Maar tegelijkertijd denk je dan ook, wat als het mij niet staat?? Wat als ik er spijt van krijg?? Maar ik heb over twee weken dat feestje, waar ik mijn haar weer zonder pony wil stylen . . .  Voor al die twijfelende mensen hebben we nu de clip-in-bangs

Lees meer »

5 Tips om een Lacewig te dragen

Helemaal van deze tijd, het dragen van Lacewigs. Wil je even iets anders, maar niet meteen je haar kort knippen, of kleuren, dan is een Lacewig een Top. Maar hoe draag je een Lacewig eigenlijk? 

Lees meer »

Welke haaraanvullingen draagt Jamie Faber?

Duizendpoot Jamie Faber, begonnen als stylist van de sterren, inmiddels zelf een bekend persoon. Sinds een paar jaar heeft Jamie haar eigen schoenen label, So Jamie. Jamie verschijnt vaak op premiéres en bevind zich op de meest classy feestjes georganiseerd voor bekend Nederland. Uiteraard moet dan je haar altijd perfect zitten. Jamie draagt onze QuiQweave, en combineert dit af met een V-Part-s, een Hairpiece of een Lacewig.

Lees meer »

Karin Bloemen langs bij Jennifer Hoev

Cabaretière Karin Bloemen, Nederlands bekendste Diva is bekend om haar extravagante jurken en haardrachten. Zo droeg zij in het verleden heel lang dreads. Tegenwoordig draagt karin Bloemen haar haren in een prachtig vol kapsel. Wij maakten 2 lacewigs op maat voor haar.

Lees meer »

Maan draagt een Jennifer Hoeve haarwerk

Megaster Maan, ons kleine landje mag trots zijn op zo'n jonge ster zangeres. Ook maan wilde graag op een makkelijke en mooie manier lang en vol haar en hoorde van onze V-Part. Bekijk hieronder het resultaat.

Lees meer »

Tanja Jess draagt JENNIFER HOEVE®'s V-Part s & de V-Part XL

In 2000, na haar vertrek uit GTST begon Tanja naast het acteren ook een carrière als presentatrice. Ze presenteerde een jaar lang het filmprogramma van Canal+ en in 2005-2006 presenteerde zij diverse programma's voor omroep Veronica. Vanaf 2013 presenteert ze, samen met Winston Post en Beertje van Beers, het tv programma 'Altijd Jong' bij RTL 4. In de periode 2008 - 2010 speelt ze de hoofdrol in de regiosoap Wolfseinde van Omroep Brabant. In 2010 werd de eerste reeks van de AVRO serie Bloedverwanten uitgezonden waarin Tanja de rol van Fien Zwager speelt.

Lees meer »

Nikki van de Sande draagt een V-Part van Jennifer Hoeve®

Nikki van de Sanden heeft een populair Instagram account. Het verhaal achter haar glamourfoto's is heel bijzonder: zij overleefde een hersentumor. Na de herstelperiode was zij haar meeste haar kwijt en draagt ze pruiken tot het herstel van haar eigen haar heeft doorgezet. inmiddels heeft zij mijn salon bezocht en heeft de V-Part ontdekt.

Lees meer »

Monica Geuze met de V-Part van JENNIFER HOEVE®

Monica speelde mee in een muziekvideo van de band Racoon, Happy Family (2005). Hierin had ze de rol van een dochter in een ruziënd stel. Op haar zestiende vroeg rapper Ronnie Flex haar om zijn vaste diskjockey te worden. Na dit drie jaar voor hem te hebben gedaan, begon ze in 2015 ook voor zichzelf te draaien. Haar debuutsingle Laten gaan (2015), met verschillende gastartiesten onder wie Flex, haalde de Single Top 100 en de top van de Oranje Top 30. Nu of nooit (2016), met Ruben Annink en Jonna Fraser kwam nog hoger te staan in de hitlijsten. De videoclip van Laten gaan werd meer dan zeventien miljoen keer bekeken.

Lees meer »